27 Temmuz 2012 Cuma

Red Faction Armageddon (2011)

Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi : Windows 7/Vista/XP
İşlemci : Intel Core 2 Duo 2 GHz
RAM : 2 GB
Ekran Kartı : 256 MB (GeForce 8800 / ATI Radeon 3850) Shader Model 3.0
HDD : 10 GB
DirectX : 9





Oyun Hakkında

Red Faction: Armageddon eğlencelik bir oyun. Bir başyapıt ile karşılaşmayı bekliyorsanız hayal kırıklığına uğrayacağınız muhakkak, fakat etrafı gönlünüzce yıkıp, yıkılmış yerleri tekrar inşa etmek, birbirinden fantastik silahları kullanarak oyun boyunca binlerce uzaylıyı katletmek istiyor ve senaryoya pek de önem vermiyorsanız, Red Faction: Armageddon sizi fazlasıyla tatmin edecektir.



Yıkıma Hazır Olun!


Guerilla’da Alec Mason önderliğinde Mars’ta yaşayan koloni halkı özgürlüğünü kazanmıştı. Armageddon’da ise bu olayların 50 yıl sonrasında geçen, çok daha riskli bir maceraya yelken açıyoruz. Bu seferki karakterimiz Alec’in torunu Darius Mason bir nevi kendi pisliğini temizlemeye çalışıyor. Yapımcılar oyuna bir giriş bölümü eklemişler ve burada bizlere Mars yüzeyinin yaşanmaz bir hale nasıl geldiğini ve insanların neden yer altında yaşamaya başladıklarını gösteriliyor.


Ardından Darius olarak bir iş esnasında, kandırılarak yerin derinliklerinde bulunan devasa bir yapımı yıkıyor ve etrafa yıkımdan başka bir şey getirmeyen, saldırgan uzaylıları serbest bırakıyoruz. Sizin de tahmin edebileceğimiz gibi oyundaki temel amacımız bu yaratıkları durdurmak...







Not : Torrent dosyasıdır. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder