27 Temmuz 2012 Cuma

Fallout: New Vegas (2010)


Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi : Windows 7/Vista/XP
İşlemci : Dual Core 2.0GHz
RAM : 2 GB
Ekran Kartı : NVIDIA GeForce 6 serisi, ATI 1300XT serisi
HDD : 10 GB



Oyun Hakkında

Öncelikle New Vegas’ın hikayesi üçüncü oyunun hikayesinden tamamen farklı. En başında, artık seride klasikleşmiş, “Vault’tan çıkmış balığa döndüm” başlangıcı bu oyun için geçerli değil. Bu oyunda eski bir Vault üyesi değil, atıktoprağın (wasteland) insanıyız. Dolasıyla görmüş geçirmişliğimiz biraz daha fazla.

Fallout: New Vegas, 2281’de yani Fallout 3'den hemen hemen dört yıl ve 2077'deki Büyük Nükleer Savaştan 204 yıl sonrasınında geçiyor. Hikaye Las Vegas, Nevada ve Mojave Çölü'nde geçiyor.
Fallout serilerindeki diğer şehirlerin aksine Vegas şehri nükleer saldırılardan direkt olarak etkilenmemiş. Şehirdeki binaların çoğunluğu sağlam ve insanların arasında mutasyona uğrayanların sayısı çok az.
Bu izolasyon bir anlamda doğaya da yansımış, temiz su ve yiyecek ülkedeki diğer yerlere oranla daha sık bulunur bir durumdadır. Oyundaki Vegas şehrini de, eski seriden Reno’ya benzetebiliriz. Çünkü savaş sonrası dünya üzerinde elektriğin olduğu ender şehirlerden bir tanesi. Bunu sağlayan da şehrin yakınında bulunan ünlü Hoover Barajı.


"Bir haksızlığın kurbanı olarak Dead Money’de Sierra Madre Kumarhanesi’nin efsanevi hazinesini ele geçirmek için yakalanmış diğer üç kişiyle birlikte çalışmalısınız. Dead Money’de hayatınız yeni mekanlar, düşmanlar ve seçimler arasında dengede duruyor. Hayatta kalmanız kartları nasıl oynayacağınıza bağlı.”







Not : Torrent dosyasıdır. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder