14 Temmuz 2012 Cumartesi

How I Met Your Mother (2005 - ...)

Tür : Komedi | Romantik
Kanal : CBS 
İmdb Puanı : 8.6/10.0 



Konu olarak; romantik başrol Theodore Ted Mosby'nin hayatının aşkıyla tanışma hikayesini flashbacklerle anlatan bir sit-com. 2030 yılında evli, iki çocuk babası Ted çocuklarını karşısına alıyor ve hikayesini anlatmaya başlıyor. 

27 yaşındaki Manhattan’lı mimar Ted, arkadaş grubuyla kendine küçük bir dünya yaratmış bir genç. Grupları dört kişiden oluşuyor: En iyi arkadaşı; hukuk öğrencisi Marshall, onun dokuz yıldır birlikte olduğu anaokulu öğretmeni Lily ve kendine özgü fikirleri olan, takım elbise giymekten şaşmayan, kızlarla tanışmak için sağlam bir yöntem geliştirmiş Barney Stenson. Onun kalıcı ilişki kurmak gibi kaygıları yok. Tersine, renkten renge koşuyor.
Bizim onunla tanıştığımız sıralarda Lübnanlı kızları beğeniyor, bir önceki favorisi yarı Asyalı kızlarmış. Günler böylece akıp giderken; Marshall, anaokulu öğretmeni Lily ile evlenmeye karar verdiğini açıklayınca Ted paniğe kapılıyor. Romantik Ted’in bekar kalmaya hiç niyeti yok ve eğer gerçek aşkı bulmaya niyeti varsa, onun da harekete geçmesi gerek. Derken Robin Scherbatsky ile tanışıyor ve ilk bakışta aşık olduğunu düşünüyor. Acaba sahiden öyle mi? 

Ünlü oyuncuların, şarkıcıların da konuk oyuncu olarak katıldığı bu harika yapımı kesinlikle izlemelisiniz; komediye doyamayacaksınız.

İyi seyirler...










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder